Annas Bakstuga

Hej och välkomna!

Anna heter jag, och det är jag som driver Annas Bakstuga, ett bageri/konditori som framförallt vänder sig till er med gluten- och laktosintrolerans. I stugan hittar ni allt från frukostfrallor, bröd och kaffebröd, till bakelser, tårtor och smörgåstårtor. Allt bakas på plats här i stugan, och alla söta fyllningar kokas från grunden. Vi har även en hel del mjölkfria produkter i sortimentet.

Stugan öppnades i september 2014, och det var en dröm som blev sann. Men varför just glutenfritt? Jo, för många år sedan fick min man diagnosen celiaki, och det är hans förtjänst att jag under de senaste åren provat och tagit fram de glutenfria recept jag idag använder i stugan.

Jag är en vanlig tjej som saknar formell bagar/konditorutbildning, men jag har jobbat många år i kök, och älskar att baka och experimentera i köket. Mitt intresse för bakning började för många år sedan och växte sig till en passion, ur vilken idén om att satsa på ett litet bageri föddes. När tiden tillåter testar jag även nya recept, och således växer sortimentet hela tiden.

Hoppas ni hittar till mig och blir en av mina nöjda stamkunder!
Hälsar er välkomna
/ Anna.